Kako će naši životi i poslovi izgledati 2030.? U Zagreb dolaze svjetski stručnjaci koji znaju odgovor

Još nas samo dva dana dijeli od konferencije Future Tense u zagrebačkoj Laubi, na kojoj će pozornicu preuzeti inozemni futurolozi i donosioci odluka na svim razinama.

Zimo Zimo | 06.06.2022. / 09:45

Future Tense konferencija (Foto: Komunikacijski laboratorij)

 Poslovi koje danas radimo za 10 godina možda neće ni postojati, a možda će ih obavljati – roboti. Napredna i ponekad invazivna tehnologija nad kojom se mi zgražamo našoj će djeci biti dio svakodnevice, a važne odluke unutar Vlade možda će se donositi bez ljudske intervencije. Ovo su samo neke teme koje će se pokrenuti na Future Tenseu, konferenciji s temom budućnosti poslovanja koja se u zagrebačkoj Laubi održava u srijedu i četvrtak, 8. i 9. lipnja.

Ian Yeoman Intervju s futurologom Ianom Yeomanom: "Pandemija je promijenila način i razloge zbog kojih putujemo, a tehnologija mijenja naš doživljaj putovanja"

Dva dana, šest svjetski cijenjenih futurologa, šest tema i više od 20 stručnjaka s domaće i europske biznis scene u Laubi će raspravljati o budućnosti tehnologije, rada i obrazovanja, upravljanja, turizma, održivosti i liderstva. Svoja će predavanja imati Mike Bechtel, Daniel Susskind, Anne Lise Kjaer, Ian Yeoman, Daria Krivonos i Mike Walsh, a sve u organizaciji Komunikacijskog laboratorija.

Za nas održivo upravljanje nije trend koji dolazi i odlazi. Ona čini kamen temeljac naše tvrtke. Ovakve konferencije su inkubator ideja i motivator pozitivne energije gdje vidimo da nismo jedini koji prepoznaju nužnost promišljanja i ulaganja vremena i resursa za kvalitetniju budućnost, rekao je Vlado Mandić, direktor EVN Croatia Plina koji će sudjelovati u raspravi o održivoj budućnosti na konferenciji.
Cijeli program konferencije dostupan je na službenoj web stranici konferencije.

Mike Walsh Intervju s futurologom Mikeom Walshom: "Kakav god posao radite danas, vjerojatno ga nećete raditi za pet godina"

Na pitanje: 'Smijemo li očekivati liderske karateristike od brandova?', moj odgovor je jasno: 'Da!' Brandovi moraju nuditi smjer, inspiraciju i pomagati nam da postanemo najbolja verzija samih sebe, rekao je Marko Vičič, osnivač i viši partner u Futura Grupi, koji će svoje viđenje kreativnog vođe budućnosti predstaviti na panel diskusiji unutar teme The Future of Independent Thinking and Leadership.

Sve do samog početka konferencije vrijedi akcija 3+1: kupite 3 kotizacije i dobijete jednu besplatno. Broj mjesta je ograničen pa požurite po svoje ulaznice OVDJE.
Ako nam se ne možete pridružiti uživo, u ponudi su i streaming ulaznice, i to po cijeni od samo 550 kuna. Ulaznice za streaming Future Tensea pronađite OVDJE.
Pridružite nam se u raspravi o budućnosti poslovanja i vidimo se na konferenciji Future Tense 8. i 9. lipnja!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti