Kako do superbrzog interneta i besplatnog tv sadržaja?

Danas svi više manje volimo brzi internet, a većina ljudi još uvijek voli baciti oko na pokoju tv seriju, utakmicu ili film.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.10.2015. / 14:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sve to košta, no Iskon od sada ima superbrzi internet dostupan u cijeloj Hrvatskoj, dok njihova jesenska akcija donosi Iskon.TV i Snimalicu pola godine besplatno te HBO + CINEMAX premium kanale na tri mjeseca.

Naime, Iskon podržava brzine do 30 i 50 Mbps u cijeloj Hrvatskoj, što korisnicima omogućuje brže surfanje internetom, stabliniju uslugu i mogućnost gledanja sadržaja na više TV prijamnika. Zahvaljujući VDSL tehnologije, omogućen je i brži upload koji u “bijeloj zoni” doseže 10Mbps.

Snimalica, Iskonova značajka koja omogućuje snimanje i gledanje sadržaja u vrijeme kada vama najviše odgovara, također je besplatna pola godine, pa tako možete i vi biti jedan od 55% korisnika ove napredne značajke.

Što se tiče HBO-a, kanal je lokaliziran na hrvatski jezik bez reklama (HBO, HBO Comedy, Cinemax 1 i Cinemax 2) i usludom HBO On Demand - videotekom ispunjenom serijalima, filmovima i dokumentaracima dostupnih na zahtjev.

Više informacija možete pronaći na novom Iskonovom webu koji je za 18. rođendan dobio i novi facelift.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti