Kako jedan 19-godišnjak gleda na današnje društvene mreže?

Teško je doprijeti do uma današnjih teenagera, iako se to trude sve velike kompanije jer u njima leži budućnost na koje se moraju osloniti.

Zimo Zimo Saša Fišter | 08.01.2015. / 07:34

Kako jedan 19-godišnjak gleda na današnje društvene mreže?

Teško je doprijeti do uma današnjih teenagera, iako se to trude sve velike kompanije jer u njima leži budućnost na koje se moraju osloniti.

Današnji teenageri su kompleksni. Stvari im brzo dosade, a vole istraživati, tako da je teško zadržati takve korisnike na jednom mjestu. S obzirom da danas društvenih mreža i komunikacijih alata ima na pretek, Andrew Watts, 19-godišnjak iz Texasa sastavio je popis svih društvenih mreža te opisao što zapravo koriste njihovi vršnjaci.

Ovakav post odjeknuo je vrlo brzo na webu, a razlog tome je što je Andrew napisao stvari onakve kakve jesu, bez povođenja nekim istraživanjama tamo neke kompanije koja gnjavi teenagere pitanjima na koje im se ne da odgovarati.

Na svom Mediumu objavio je detaljan opis zašto koriste određene društvene mreže i koje su prednosti / mane istih, jedno gledište koje se rijetko može pronaći na prostranstvima interneta, no zahvaljujući upravo određenim društvenim mrežama ili kanalima, Andrew je uspio svijetu objasniti kako funkcioniraju umovi današnjih teenagera i što im je važno, odnosno za što ih baš briga.

Iako je post poprilično dugačak, valja pročitati od početka do kraja, jer upravo tako možete naučiti navike današnjih teenagera i njihov način razmišljanja.

Ukratko, Facebook koriste samo površno, jer ga svi imaju, pa im je lakše doći do kontakata, no masovno koriste grupe i chat. Twitter im je bez veze, Instagram im je skroz cool. Medium je platforma koja zamjenjuje WordPress, a Snapchat jedini servis na kojem mogu biti ono što zapravo jesu.

Ako vas je ovo zainteresiralo, pročitajte cijeli post na ovom linku.

Pratite me na linkovima ispod:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti