Kako popularne video blogerice dolaze do nekoliko milijuna klikova?

Rosanna Pansino, Michelle Phan i Bethany Mota, samo su neke od iznimno uspješnih video blogerica, koje su svoju slavu stekla na YouTubeu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.05.2014. / 11:06

Kako popularne video blogerice dolaze do nekoliko milijuna klikova?

Rosanna Pansino, Michelle Phan i Bethany Mota, samo su neke od iznimno uspješnih video blogerica, koje su svoju slavu stekle na YouTubeu.

Svojim umijećem, disciplinom i radom došle su do nekoliko milijuna predbilježenih korisnika koji generiraju milijune i milijune pogleda na svakom videu. Jednom kada dođete na taj nivo, zarada više nije upitna, a one su svoju strast pretvorile u vrlo unosan posao — zahvaljujući internetu.

Mlade djevojke podijelile su nekoliko savjeta kako postati uspješan na YouTubeu, pa tako ističu kako su najbitniji faktori iskrenost, pričanje priča (storytelling) te komunikacija s fanovima.

U nastavku možete vidjeti kako su cure uspjele, nekoliko savjeta koji će vam pomoći. Ono što je bitno, da objavljujete sadržaj, barem jednom tjedno! Ne čekajte savršen trenutak, Michelle kaže kako je započela svoju karijeru s najobičnijom web kamerom, a danas ima milijunski posao.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti