Kći Billa Gatesa primila cjepivo protiv COVID-19 i pokušala ismijati teorije zavjere o mikročipiranju, ali to joj se obilo o glavu

Korisnici društvenih mreža očito su jedva čekali bilo kakvu objavu iz obitelji Gates te su istog trenutka počeli zbijati šale na račun Gatesove kćeri.

Branimir Vorša | 15.02.2021. / 12:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jennifer K. Gates, kći milijardera i suosnivača Microsofta Billa Gatesa, pokušala je ismijati brojne teorije zavjera povezane s njezinim ocem nakon što je primila cjepivo protiv COVID-19, no to joj se obilo o glavu.

Cjepivo nažalost NIJE usadilo genij mog oca u moj mozak - kad bi samo mRNK imao tu moć..., napisala je Jennifer Gates na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju s cjepivom koje je upravo primila.

Oko njezina oca Billa Gatesa i njegove zaklade vrte se brojne teorije zavjere na društvenim mrežama, a vezane su za umiješanost u razvoj cjepiva protiv COVID-19. Jedna od najpopularnijih jest da Gates pomoću cjepiva želi usaditi mikročipove u ljude, što je sam Gates odbacio kao ludost.

Više sam nego privilegirana što sam dobila svoju prvu dozu mRNK, koji će naučiti moje stanice da postave zaštitni odgovor imuniteta na ovaj virus. Kao studenticu medicine i sa željom da postanem liječnica, zahvalna sam što će mi cjepivo pružiti zaštitu i sigurnost u mom budućem radu, napisala je Jennifer Gates nadalje u svojoj objavi na Instagramu.

Međutim, korisnici društvenih mreža očito su jedva čekali bilo kakvu objavu iz obitelji Gates te su istog trenutka krenuli sa zbijanjem šala na račun Gatesove kćeri.

Jennifer Gates, Billova kći, primila je cjepivo protiv COVID-19. Tvrdi da nije imalo mikročip. No to je upravo ono što bi mikročipirana osoba rekla, napisao je jedan korisnik Twittera u podrugljivom komentaru.

Jennifer Gates kaže da nema nuspojava na cjepivo. Nakon toga je uništila San Francisco, napisao je u šali drugi korisnik Twittera, uz priloženu sliku divovske žene koja baca automobile.

No ima i onih koji nisu pomišljali na šalu, već su se zapitali kako to da kći milijardera ima privilegij dobiti prvu dozu cjepiva, dok milijuni drugih čekaju na svoj red?

Ah, da, valjda bogatstvo doista nosi svoje privilegije, napisao je jedan korisnik Twittera u komentaru.

Možda nisi naslijedila genij svog oca kao što tvrdiš, ali si pokazala njegov osjećaj pravednosti, komentirao je drugi korisnik Twittera.

Ipak, u SAD-u su studenti medicine i medicinsko osoblje od siječnja na popisu onih koji se mogu ranije cijepiti, a Jennifer Gates je među njima.

Izvor: RT

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti