Koje trendove nam donosi 2022. godina u dizajnu interijera s tehnologijom?

Tehnologija je danas dio interijera jednako kao dizajnerski namještaj, integrira se poput slike na zidu ili dodavanja boje prostoru.

Sponzorirani članak | 20.12.2021. / 17:28

PR (Foto: PR)

 Za tehnološkog entuzijasta u vama može biti prilično izazovno uskladiti omiljenu tehnologiju i uređenje prostora u domu. Najčešće se morate usredotočiti ili na pristupačnost ili na stil vašeg prostora, osobito ako imate ograničen budžet. Ali jedno ne mora isključiti drugo, pogotovo ako se pita Samsung koji je primijetio da tehnologija postaje sve značajnija za naše domove i živote.


Zaokružen dizajn u 360 stupnjeva

Ako ste stan uredili prema open space principu, a ponekad ipak želite privatnost dovoljna vam je takozvana „pomična“ tehnologija. Za razliku od tradicionalnih televizora koji godinama nepomično stoje na istoj komodi, svoj dom obogatite prijenosnim modelom kakav je Samsung The Serif. Njegov elegantni metalni stalak s jednostavnim odvajanjem nožica pruža neograničene mogućnosti za postavljenjem, a zbog svog specifičnog, zaokruženog dizajna uklapa se u svaki dio vašeg open spacea. Možete ga i skinuti s metalnog stalka i postaviti bilo gdje u prostoru, budući da prekrasno izgleda sa svih strana. Čak i kad nije upaljen, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, The Serif ima opciju ambijentalnog načina rada, s dva ekskluzivna uzorka nadahnuta svijetom prirode i mnoštvom boja koje možete mijenjati ovisno o raspoloženju, te s ponudom pozadinskih umirujućih melodija.

PR (Foto: PR)

Rotirajuća slika stvara dinamiku

Dodatno, upravo se kružni oblik naglašava kao must have pristup u 2022. godini. Druga opcija koju možete izabrati je Samsung The Sero, čiji je rotirajući zaslon moguće prilagoditi svojim potrebama, pa ga možete držati vodoravno dok primjerice gledate film ili okomito dok pregledavate svoje društvene mreže. Samo jednim dodirom okvira možete ga povezati sa svojim pametnim telefonom i dobiti doista veliki zaslon za skrolanje. The Sero televizor se posve neprimjetno spaja s prostorom. Naime, moguće je izabrati između pet načina rada, pa vaš televizor može postati sat, plakat, fotografija, zvučni zid ili Cinemagraph. Poseban dodatak je 4K kvaliteta slike, pa i ako gledate svoje fotografije koje ne koriste tu tehnologiju.

PR (Foto: PR)

Televizor kao umjetničko djelo

Dizajneri ističu još jedan trend – ujednačeni, bijeli skandinavski dizajn izlazi iz mode, pa zato obogatite svoj prostor kvalitetnom umjetninom. Svojevrsne prave tehnološke umjetnine kriju se u modelu Samsung televizora, koji služi kao televizor kada je uključen, no kada ga isključite dobivate pravi muzejski primjerak. Model Samsung The Frame, kojeg karakterizira iznimno elegantan dizajn i magnetni okvir zbog kojeg izgleda kao slika na zidu, omogućuje personalizaciju izgleda. Tako se možete odlučiti za Slim Fit zidni nosač, a ako na zidu želite imati pravo umjetničko djelo, izaberite jedan od čak 1400 muzejskih primjeraka koje nudi Art Store trgovina. Televizori danas postaju važan dio ne samo vrhunske tehnologije, već i vrhunskog dizajnerskog dodatka, a idealni model za svaki tip doma možete pronaći među Samsung Lifestyle televizorima.

PR (Foto: PR)

The Frame model nudi širok izbor prilagodljivih okvira u više boja. Prilagodljive okvire možete kupiti zasebno, lako ih promijeniti jer u sebi imaju magnete, pa tako možete imati ne samo različito umjetničko djelo na zaslonu, već i novu boju okvira. The Frame dolazi u više dimenzija, a osim na zidu, možete ga držati i na slikarskom stalku. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja zbog postizanja savršenog tona. Spojem ove dvije tehnologije dobivaju se nevjerojatno realistične boje koje čak i pod širokim kutom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture. Na zaslon putem USB-a možete prenijeti i neku vlastitu fotografiju, preko koje možete provući i jedan od šest filtera.

Tehnologija kao misao vodilja kod uređenja interijera


Tehnologija je danas dio interijera jednako kao dizajnerski namještaj, integrira se poput slike na zidu ili dodavanja boje prostoru. Spojiti modernu tehnologiju i stilsko uređenje doma sve je jednostavnije, a uz izbor vrhunske tehnologije možete biti sigurni da će sve biti i funkcionalno i lijepo.

Iskoristite posebnu priliku gdje uz kupovinu nekog od Samsung Smart televizora na poklon dobivate 3 mjeseca besplatnog korištenja Spotify Premium računa. Promocija traje do 3. svibnja 2022., a odnosi se na modele Samsung pametnih televizora iz 2020. i 2021. godine. Dodatno, osigurajte si i jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja do 31. prosinca za sve Neo QLED i Lifestyle televizore te QLED televizore iz 2021. godine.

PR (Foto: PR)

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti