Komedijaš Jon Lajoie želi vaš novac da postane još bogatiji nego što jest

Iako možda niste čuli za Jona Lajoia, vjerojatno ćete čuti u narednim danima, jer je njegova viralna 'Kickstarter' kampanja upravo krenula a putem koje Jon želi prikupiti 500 milijuna dolara u 90 dana.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.05.2013. / 11:19

Komedijaš Jon Lajoie želi vaš novac da postane još bogatiji nego što jest

Iako možda niste čuli za Jona Lajoia, vjerojatno ćete čuti u narednim danima, jer je njegova viralna "Kickstarter" kampanja upravo krenula a putem koje Jon želi prikupiti 500 milijuna dolara u 90 dana.

Jon Lajoie možda je poznat po svojim videima kao što su Show me your Genitals, no ovaj puta ima drugačiju priču. On želi da mu donirate novac kako bi on postao bogatiji nego što jest. "Ja sam bogat i imam novaca, no želim postati super bogat, a vi mi možete pomoći u tome".

Naravno, Kickstarter ne pruža mogućnost prikupljanja sredstava da ne napravite apsolutno ništa, no Jon je pokrenuo ovu kampanju na svojoj stranici gdje prikuplja sredstava za svoje super bogatstvo. Možete donirati od sitnih pa da većih iznosa, a za svaku donaciju Jon vam uzvraća nešto posebno, primjerice za malo dolara nećete dobiti apsolutno ništa, no za veće svote možete dobiti barem nešto.

Naravno, ovdje se ne radi o pravom novcu, pa tako bilo tko od vas može "donirati" 50, 500, 1000 ili 10000 dolara i proširiti priču o Jonu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti