Kreće pretprodaja novog Apollo Litea s deset-jezgrenim procesorom

Verneeov Apollo je uređaj o kojem se puno priča zadnje vrijeme, a sada je službeno krenula i pretprodaja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.06.2016. / 18:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vernee je jedan od vrućih brandova zadnjih godinu dana, oko kojeg se diže prilično velika prašina. Njihov Thor već smo imali prilike isprobati i možemo samo reći da se radi o izuzetno kvalitetnom uređaju.

Osim Thora, Vernee je krenuo u pretprodaju svog Apollo Lite uređaja koji je jedan od rijetkih uređaja s deset-jezgrenim procesorom. Uređaj s 4GB RAM-a, 32GB interne memorije proširive do 128GB, Androidom 6.0, 5.5 inčnim FHD zaslonom, Samsungovom kamerom od 16MP straga i 5MP širokokutnom sprijeda, ovaj uređaj je definitivno jedan od onih o kojima se isplati razmišljati.

Pretprodaja je krenula već danas, a uz depozit od 30 dolara možete dobiti još toliko popusta na kupnju uređaja. Naravno, konkurencija je velika i valja biti brz ako želite ovaj uređaj.

Uz bateriju od 3180mAh, čitač otisaka prstiju s senzorom za jačinu pritiska i Type-C konektorom, jasno je vidljivo da se radi o izuzetno kvalitetnom uređaj koji ne spada baš u onaj najjeftiniji razred, već u recimo srednju klasu zajedno s Xiaomi uređajima. Uređaj dolazi u srebrnoj i “space” sivoj boji, te uz pristojan dizajn u unibody kućištu.

Ako ne želite ulaziti u igru i osvojiti nešto popusta, a želite ovaj uređaj, morat ćete izdvojiti 229 dolara, te čekati isporuku, jer uređaj prvo ide u ruke onima koji su ga naravno prije naručili.

Sve u svemu, Verneeov Apollo Lite je vruća tema za sredinu ove godine, i ne sumnjamo da će uređaj dospjeti među najpoželjnije uređaje u cjenovnom razredu do 300-injak dolara.

Više informacija potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti