Križevci dobili mobilnu aplikaciju namijenjenu razvoju turizma

Križevci su postali još jedan grad koji od sada ima mobilnu aplikaciju kako bi se pomoglo turistima u razgledavanju turističkih znamenitosti ovog grada.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.12.2013. / 12:01

Križevci dobili mobilnu aplikaciju namijenjenu razvoju turizma

Križevci su postali još jedan grad koji od sada ima mobilnu aplikaciju kako bi se pomoglo turistima u razgledavanju turističkih znamenitosti ovog grada.

Mobilna aplikacija  „Križevci – vrata Prigorja“ korisnicima pruža informacije o Križevcima i okolici koje će posjetiteljima svih uzrasta olakšati snalaženje i tematski odabir lokacija koje žele posjetiti.

"Mobilna aplikacija je sljedeći korak u nastavku aktivnosti Turističke zajednice grada Križevaca u primjeni suvremenih tehnologija u turističkom i kulturnom razvoju grada Križevaca gdje smo početkom godine uveli turističku signalizaciju sa QR kodovima i korištenjem NFC tehnologije, te je grad postao jedna od “Hotspot Croatia” destinacija sa besplatnim bežičnim pristupom internetu. 

Aplikacija je trojezična, na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku za sada dostupna u Android operativnom sustavu, dok se sljedeće godine planira proširenje na ostale platforme.” — ističe Olinka Gjigaš, direktorica Turističkog ureda TZ grada Križevaca

Aplikaciju je izradila Plava Tvornica a možete ju preuzeti sa Google Playa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti