LEAP Summit izazvao veliki interes: U prvom mjesecu otišlo više od 1200 ulaznica, na konferenciju stižu marketinški, IT, fintech stručnjaci iz cijele Europe

Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a sve posjetitelje očekuje i prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Martina Čizmić | 17.02.2022. / 16:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit koja će se održati uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu izazvala je veliki interes posjetitelja željnih znanja o novim poslovnim i poduzetničkim trendovima u marketingu, IT i fintech industriji. Više od 60 govornika nastupit će na tri pozornice pred više od 2500 posjetitelja u Branimir Mingle Mallu - CineStar Zagreb, a da je zanimanje za konferenciju veliko govori i činjenica kako je tri mjeseca prije samog događaja otišlo više od 1200 ulaznica.

Kao i dosadašnjih godina, sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a ulaznice se mogu preuzeti putem Entrio platforme.

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi stavit će naglasak na poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere. Među dosad potvrđenim predavačima su predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić, inženjer i predsjednik Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju Mislav Malenica (Mindsmiths), psihologinja i autorica te osnivačica i izvršna direktorica Global Woman Magazine i Global Woman Cluba Mirela Sula, inovator, osnivač startupa Albert Gajšak (CircuitMess) i mnogi drugi.

Slika nije dostupna Sedmi LEAP Summit očekuje više od 2500 sudionika i više od 60 predavača

Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a sve posjetitelje očekuje i prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Osim što će na pozornicama LEAP Stage, Ideas&Tech Stage i Green Stage stručnjaci podijeliti nova znanja, posjetitelji će ove godine moći poslušati i panel rasprave te debate sa zanimljivim gostima iz različitih industrija.

Događanje je prvenstveno namijenjeno studentima, mladima u potrazi za poslom i profesionalcima u začetku svoje karijere, ali i tvrtkama, startupima, freelancerima, investitorima, udrugama, sveučilištima i istraživačkim institucijama te predstavnicima vlasti i svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu suradnju te istražiti nova tržišta.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti