LG predstavlja nove projektore na sajmu IFA Berlin

Posjetitelji LG-jeva štanda na sajmu IFA Berlin imat će priliku od 1. do 6. rujna isprobati nove projektore iz prve ruke.

Martina Čizmić | 23.08.2017. / 09:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uoči najvećeg europskog sajma potrošačke elektronike, IFA u Berlinu, brojne tvrtke predstavljaju nove uređaje. Među njima je i LG koji će u Berlinu predstaviti dva zanimljiva projektora – laserski projektor ProBeam UST (Ultra Short-Throw – model HF85JA) i LG MiniBeam (model PH30JG).

Projektor LG ProBeam UST pruža Full HD (1080p) sliku s iznimno male udaljenosti, a dizajniran je za ugodno iskustvo kućnog kina. ProBeam UST treba samo 12 cm kako bi se prikazala slika od 100 inča. LG ProBeam UST generira do 1.500 ANSI lumena osvjetljenja, što je 1,5 puta svjetlije od LG-jeva prethodnog UST projektora. Omjer kontrasta od 150.000:1 osigurava da svaka televizijska emisija ili film izgledaju oštro. Izvor svjetlosti u projektoru ProBeam UST veoma je izdržljiv s procijenjenim trajanjem do 20.000 sati. Zbog inovativna laserskog pogona u obliku slova „I“ ima tanak i elegantan profi, a nudi i niz opcija za povezivanje s bežičnim zvučnicima ili slušalicama.

Njegova značajka Four Corner Keystone ispravlja vodoravnu i okomitu iskrivljenost slike pružajući maksimalnu fleksibilnost pri postavljanju projektora, što nije slučaj s većinom drugih projektora. Dolazi s LG-jevom platformom Smart TV webOS, što gledateljima omogućuje pristup sve većem broju streaming-usluga.

Prijenosni projektor LG MiniBeam jednostavan je za korištenje i ima ugrađenu bateriju koja traje do četiri sata. Zahvaljujući Multi-Angle Projection, koji omogućava da se uređaj nagne do 70 stupnjeva kako bi se slika prikazala visoko na zidu ili čak na stropu bez upotrebe tronošca.

USB Type-C daje mu mogućnost povezivanja s drugim uređajima kao što su prijenosna računala i pametni telefoni, a tako može napuniti svoju unutarnju bateriju od 9000 mAh s jednim kabelom. Projektor MiniBeam može poslati zvučni signal bilo kojem drugom Bluetooth-uređaju – bežičnom zvučniku, pametnom telefonu te čak i zvučnom sustavu u automobilima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti