Malo koji pametni telefon za 60 dolara može izdržati ovo

Ako realno gledamo, 60 dolara odnosno niti 400 kuna je malo novaca za mobitel, no ovaj mališan je stvarno impresivan.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.08.2016. / 08:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

O njemu smo već pisali, a svaki put se iznenadimo kako netko može napraviti ovakav uređaj za 60 dolara i da pritom može izdržati padove na razne načine bez da se uređaj ošteti. Priznajte, nema goreg nego kad bespomoćno gledate kako vam mobitel pada na pod, i samo čekate puknuto staklo kad ga primite u ruke.

No ovaj uređaj, iako vrlo jeftin, pokazuje svoju robusnost  u novom ‘crash’ testu. Odmah se možemo prisjetiti Nokijinih dana i onih uređaja koji su padali i padali, no uvijek su radili. Izdržljiv kao stara Nokija, UHANS je definitivno zaslužio titulu nasljednika nekad najvećeg branda, naravno ako uračunamo cijenu u cijelu priču.

Ako se odlučite za ovaj uređaj, nemate straha ako vam prilikom vađenja uređaja iz džepa padne na pod, jer će uređaj ostati čitav, kako god da nespretno pao. Uz maskicu nećete zadobiti niti jednu crticu, a to vam možete dokazati ovaj ‘crash’ test video.

Jedna izuzetno dobra i pozitivna vijest UHANS-a, koji je zaista pomaknuo granice pametnih telefona i onog što se možete dobiti za manje od 400 kuna. Na kraju, istina jest da malo koji uređaj u ovom cjenovnom rangu može izdržati tolike razno razne udarce bez da se ošteti. Što reći, svaka čast UHANS-u na A101 modelu koji se pokazao kao pun pogodak za 60 dolara!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti