Microsoft razvio novi alat koji će pronaći vašeg blizanca

Nakon što su nedavno predstavili aplikaciju How-Old koja je u vrlo kratkom vremenu zavladala zajednicom na društvenim mrežama, Microsoft je predstavio još jednu zanimljivu web aplikaciju koja će na temelju...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 06.06.2015. / 13:38

Microsoft razvio novi alat koji će pronaći vašeg blizanca

Nakon što su nedavno predstavili aplikaciju How-Old koja je u vrlo kratkom vremenu zarazila zajednicu na društvenim mrežama, Microsoft je predstavio još jednu zanimljivu web aplikaciju koja će na temelju usporedbe dvije fotografije pokušati odrediti kolika je mogućnost da su osobe s učitanih fotografija blizanci. Aplikacija dolazi pod nazivom "TwinsOrNot" iliti "Blizanci ili ne", a kao i u prethodnom alatu cijeli postupak je vrlo jednostavan.

Od vas se traži da učitate dvije fotografije na kojima se nalaze osobe, a za ostatak će se pobrinuti aplikacija. Nakon detekcije sustav će izbaciti vrijednost u postocima koja govori u kojem su postotku osobe na slikama slične, odnosno kolika je mogućnost da su iste blizanci. 

Iz Microsofta kažu kako im je za izradu alata trebalo tek četiri sata, a također su istaknuli kako fotografije uploadane od strane korisnika neće pohranjivati ili koristiti u neke druge svrhe.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti