Mike Butcher iz TechCruncha podijelio nekoliko savjeta za startupe #LeWeb

U blogerskim i nadasve tehnološkim, te startup krugovima Mike Butcher je poznato ime s obzirom da se njegovi tekstovi često nalaze na jednom od najjačih svjetskih tech portala TechCrunchu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.06.2013. / 17:39

Mike Butcher iz TechCruncha podijelio nekoliko savjeta za startupe #LeWeb

U blogerskim i nadasve tehnološkim, te startup krugovima Mike Butcher je poznato ime s obzirom da se njegovi tekstovi često nalaze na jednom od najjačih svjetskih tech portala TechCrunchu.

Na konferenciji LeWeb u Londonu imali smo priliku uloviti Mikea koji nam je podijelio nekoliko savjeta za startupe, te kako dospjeti na naslovnice TechCruncha. 

Inače Mike Butcher je urednik TechCruncha za Europu, a pisao je za brojne ugledne britanske novine i magazine uključujući The Financial Times, The Guardian, The Times, The Daily Telegraph i The New Statesman.

Također, Mike je aktivno uključen u projekt TechHub koji djeluje u Londonu, Rigi i Pragu, a kojem je cilj okupiti poduzetnike i investitore. Čest je gost na vrlo važnim konferencijama kao što su Media Forum u Monacu, LeWebu i drugima, te često komentira tehnologiju na BBC-u, Sky Newsu, Bloombergu, itd.

Gore možete pogledati naš intervju s Mikeom, od kojih svakako možete puno toga naučiti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti