Mobis i ZIMO vam poklanjaju Alcatel ONETOUCH Idol 2

U suradnji s Mobis Electronic, organizirali smo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Alcatel ONETOUCH Idol 2, novi 5-inčni smartphone s vrlo praktičnom Dual SIM izvedbom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.07.2014. / 14:32

Mobis i ZIMO vam poklanjaju Alcatel ONETOUCH Idol 2

U suradnji s Mobis Electronic, organizirali smo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Alcatel ONETOUCH Idol 2, novi 5-inčni smartphone s vrlo praktičnom Dual SIM izvedbom. 

Prije nego krenemo o pravilima nagradne igre, pogledajmo što se to skriva u novom Alcatelu ONETOUCH Idol 2. Kao što smo rekli, uređaj ima IPS zaslon veličine 5-inča smješten u ultra tankom kućištu debljine tek 7.3mm. Također, tu su dvostruki zvučnici na donjem dijelu uređaja koji će vam poslužiti da slušate glazbu bilo da ste u apartmanu na moru, na plaži ili negdje na kampiranju. 

Završna obrada u stilu brušenog metala nadopunjuje Quad Core snagu procesora i IPS ekran kako bi imali pametni telefon savršen za korisnike koji znaju što je stil. Nova Alcatelova uzdanica dolazi s 8 MP stražnjom kamerom za Full HD video i oštre fotografije s poboljšanjima za stabilizaciju slike.  

Nagradni natječaj

Igra u kojoj možete osvojiti ovaj super uređaj traje od danas 02.07. idućih tjedan dana, završno s 09.07. do 12.00 sati kada će se proglasiti pobjednik koji će uskoro moći svima pokazati svoj novi Alcatel. Pravila su vrlo jednostavna i sve što morate jest: 

  1. Objaviti kreativnu sliku na temu “Moj stari smartphone i ja”, na Twitteru, Facebooku ili Instagramu uz obavezni hashtag #zelim_ALCATEL_ONETOUCH 
  2. Žiri koji čini ekipa iz Mobisa i mi ZIMO, odabrat ćemo najkreativniju fotku, stoga je bolje da se potrudite, jer je nagrada vrlo vrijedna! 
  3. Slike koje neće imati navedeni hashtag nećemo uvažiti 
  4. Nagradni natječaj vrijedi samo za građane s prebivalištem u Hrvatskoj

Nagradna kreće, saaaad!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti