Motorolin flagship imat će kameru rezolucije 200MP

Za nekoliko mjeseci Motorola bi trebala predstaviti ovogodišnji flagship pametni telefon kojeg će pokretati Snapdragon 8 Gen 1 i imat će Samsungov senzor rezolucije čak 200MP.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 29.03.2022. / 15:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Motorola razvija novi model svog flagship pametnog telefona, a svi ljubitelji ovog brenda mogu ga na tržištu očekivati tijekom ljeta. Iako, naravno, službeno nema nikakvih podataka o samom telefonu, na mreži su objavljene informacije o opcijama koje Motorola priprema, pri čemu su glavni naglasak stavili na - kameru.

Slika nije dostupna Motorola priprema treću generaciju savitljivog Razra

Naime, Motorola Frontier trebao bi imati Samsungovu glavnu kameru rezolucije čak 200 MP (riječ je o ISOCELL HP1 senzoru) s kojom će se moći koristiti opcija grupiranja piksela tako da će moći povezati 4 ili 16 piksela u jedan veći piksel i s njom moći snimati i fotografije rezolucije 50MP i 12.5MP. Kamera, naravno, ima opciju optičke stabilizacije slike i otvor blende f/2.2. S prednje strane očekujemo selfie kameru rezolucije čak 60MP.

Ovaj telefon trebao bi pokretati i najjači Qualcommov čipset Snapdragon 8 Gen 1, uz 8, odnosno 12GB memorije, a također će biti dostupne dvije verzije za pohranu podataka - 128GB i 256GB. Kapacitet baterije, prema posljednjim glasinama, iznosit će 4500 mAh, a spominje se podrška za 125W punjenje putem kabela, što znači da će se baterija moći napuniti jako brzo. Brzina bežičnog punjenja iznosit će između 30 i 50W.

Slika nije dostupna Informacije koje treba znati prilikom kupovine, ali i prodaje telefona: Evo koji uređaji najmanje i najviše gube na vrijednosti

Dijagonala ekrana iznosi 6,67 inča, uz frekvenciju osvježavanja od 144Hz.

Cijena po kojoj će Motorola Frontier biti dostupan nije poznata, no kako je riječ o flagship modelu, jasno je kako neće biti jeftina.

Izvor: GSM Arena

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti