Može li Sisak postati hrvatska IT meka? Provjerite na 4. Danu karijera

Uz predavanja održat će se i panel rasprava na kojoj će se raspravljati o tome ima li Sisak potencijala za razvoj u IT i gaming industriji.

Martina Čizmić | 06.12.2019. / 17:06

Karijera, ilustracija (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

U Sisku, gradu koji je godinama bio poznat po svojoj industriji, organizira se 4. po redu Dan karijera. Udruga mladih A3Boot Sisak uz partnerstvo Grada Siska, Centra za podršku studentima i razvoj karijera i Fakulteta organizacije i informatike želi pokazati kako postoji potencijal i mogućnosti u domaćem IT/ICT i gaming sektoru. 

Tako će u subotu, 7. prosinca u hotelu Panonija uspješni domaći IT poduzetnici održati niz kratkih predavanja o tome kako su počeli svoje karijerne puteve i kuda su ih oni odveli. Predstaviti će se PISMO Poduzetnički Inkubator, Maxko, Delta Reality, Cateia Games, Games Revolted, Codilium i HomeControl.

Uz predavanja održat će se i panel rasprava na kojoj će se raspravljati o tome ima li Sisak potencijala za razvoj u IT i gaming industriji. 

Također, kako ističu organizatori, cilj „Dana karijera“ je upoznati mlade sa radom u IT tvrtkama, približiti im nove tehnologije, promovirati rad Udruge te promovirati domaće tvrtke iz područja IT/ICT te gaming industrije.

Više o samom Danu karijera kao i raspored predavanja, možete pronaći na Facebook stranici događaja. 


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti