Mrvoš najavljuje: "Prodat ću tvrtku i idem u mirovinu"

Treba li uopće spominjati da je vrijednost njegove tvrtke procijenjena na 100 milijuna kuna?

Martina Čizmić | 18.02.2019. / 13:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad je prije tjedan dana ugledni Forbes mladog solinskog poduzetnika Ivana Mrvoša uvrstio u listu 30 osoba mlađih od 30 godina na koje treba obratiti pozornost, rijetko tko je shvatio koliko je to velik uspjeh.

Ivan ima samo 23 godine i već vodi uspješnu tvrtku koja zapošljava tridesetak ljudi, a u ovoj godini planira ih zaposliti još. Njegova tvrtka Include proizvodi pametne klupe Steora i prodaje ih u više od 40 zemalja svijeta, a na tržište su izbacili još jednu pametnu klupu Monna, koja je već pronašla svoje kupce.

U samo prvih mjesec dana ove godine prodali su proizvoda u vrijednosti od 1,1 milijuna kuna, a prema svemu sudeći, i sljedeći mjeseci bit će jednako uspješni. Treba li uopće spominjati da je vrijednost njegove tvrtke procijenjena na 100 milijuna kuna?

No Ivan ne sjedi i uživa, već radi. Kako sam priznaje, njegov radni dan traje po 12 sati. Stoga ne iznenađuje njegova najava da će prodati tvrtku i otići u mirovinu.

S 30 godina ću završiti sve poslovne aktivnosti... Znači, čeka me još šest i pol godina i onda - mirovina, otkrio je za Slobodnu Dalmaciju.

Nije loš plan, samo da izdrži još tih šest i pol godina.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti