Iako se Mlais već etablirao među kineskim proizvođačima pametnih telefona kao moćan uređaj za prihvatljivu cijenu, izgleda kako je i on dobio opasnu konkurenciju.

Mstar S700 je jeftin no vrlo moćan 4G smartphone s zaslonom od 5.5 inča rezolucije 1280 x 720, te čitačem otisaka prstiju. Iako uređaj ima vrlo sličnu konfiguraciju kao Mlais M7, o kojem smo već ranije pisali, a koji je vrlo popularan uređaj, S700 je 40 dolara jeftiniji uređaj, što znači da mu cijena sada iznosi 160 dolara.

Uređaj je vrlo pristojnog dizajna s MTouch tehnologijom koja omogućuje učitavanje otisaka prstiju. Nadalje, uređaj dolazi s predinstaliranim Android 5.0 operativnim sustavom, opremljen 64 bitnim procesorom radnog takta 1.7GHz, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Kao što se vidi iz priloženog, S700 je uređaj sasvim solidnih karakteristika s velikom konkurencijom koja se natječe na cjenovnoj bazi.

Svakako valja spomenuti i 13MP stražnju, odnosno 5MP prednju kameru koja ima 0.5s autofocus. O zaslonu smo već pisali, no dodajmo da se ekran sastoji od 401 piksela po inču, što znači da će ekran oduševiti svakoga. Baterija je također solidna s kapacitetom od 3000mAh, dovoljna za gledanje 6 sati videa, tvrde iz kompanije.

Za kraj, dobra vijest je da uređaj možete dobiti po cijeni od 137 dolara ako iskoristite kupon “S700” na ovom linku.

Valja razmisliti!