Četvrtu godinu za redom u Rovinju će se od 23. do 29. rujna održati Weekend Media Festival jedan od značajnih događaja ovakvog tipa u regiji.

'Nekolicina svjetskih faca, mnoštvo domaćih pokretača industrije, aktualnost, informativnost i lude zabave provjereni su recept po kojem pripremamo već četvrti po redu Weekend Media Festival.

Turbulentna vremena u kojima živimo i radimo pružaju i više nego dovoljno materijala za intrigantna predavanja, panele i radionice koji vas očekuju ove godine.' - riječi su koju dobro opisuju ovaj događaj.

Krenule su prijave za festival koje se kreću po cijeni od 3,000kn (puna cijena), dok članovi HURA-e i HUOJ-a imaju popust pa će tako cijena za njih iznositi 2,200kn. Za sve one najvjernije koji ne žele ostati bez svoje karte od 01.05. kreće akcijska prodaja karata po cijeni od 1,500kn koja traje do kraja svibnja.

Program festivala još nije objavljen, no svakako preporučujemo da na službenim stranicama Weekend Media Festivala pogledate galerije slika sa proteklih događanja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju