Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Zagrebački Inkubator Poduzetništva je na današnjoj konferenciji za novinare najavio je drugi po redu Erste Finnovation Hackathon koji organizira u suradnji s poduzećem BeeOne GmbH i ERSTE Bankom. 

Natjecanje će se održati 05. i 06. travnja u ZIP.Factory prostoru (Remetinečka cesta 7).

ERSTE vrlo ozbiljno i intenzivno radi na poticanju inovacija u svojoj matičnoj djelatnosti, stoga je u Austriji osnovano zasebno poduzeće BeeOne čija je zadaća isključivo to - istraživanje digitalnih inovacija u financijskoj industriji. Jedan od ustaljenih načina rada im je organizacija hackathona, natjecanja za najvještije programere koji imaju za zadatak u roku od jednog dana razviti prototip softverskog rješenja za mobilne i/ili web platforme koje na inovativan način rješava stvarne probleme korisnika bankarskih i financijskih usluga.

Natjecatelji neće imati informacije o temama prije početka natjecanja, već će sve informacije dobiti neposredno prije samog početka. Nakon 24 sata svaki od timova će ukratko predstaviti svoje projekte na temelju kojeg će ostali natjecatelji i odbor sudaca procijeniti i proglasiti pobjednički tim koji će i ove godine dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1337 € za svakog člana tima. 

Također su predviđene i nagrade za drugo i treće mjesto. Ukoliko dođe do obostranog interesa, pobjednički tim će moći razvijati svoj proizvod u suradnji s ERSTE grupom.

Rok prijave za Hackathon trajati će do 12.03. nakon čega slijedi selekcija prijavljenih projekata. Detaljnije informacije u vezi drugog po redu ERSTE Finnovation Hackathona možete pronaći na službenim web stranicama Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva, www.zipzg.com, gdje će se moći pratiti i redovne obavijesti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju