Najveća IoT konferencija u Alpe-Adria regiji

Besplatna konferencija za sve tehnološke entuzijaste.

Monika Nožić Monika Nožinić | 15.11.2016. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Konferencija Internet of Things (IoT) predstavlja najveći događaj u Sloveniji na području interneta stvari i već drugu godinu zaredom organizira se s namjerom povezivanja akademskih krugova i ekonomije.

Ovogodišnja konferencija održava se 25. studenog u Ljubljani, na Fakultetu za računalstvo i informatiku. Predavanje počinje u 8.30 i traje sve do 17.00, nakon čega slijedi druženje.

Svi zainteresirani za konferenciju, više informacija mogu naći na službenoj stranici konferencije www.iot-conference.si, na kojoj je objavljen raspored predavanja, predavača, kao i mogućnost prijave na konferenciju.

Ako pak niste u mogućnosti taj dan doći u Ljubljanu ili vam je put predug, organizatori su se i za to pobrinuli i omogućili vam da konferenciju na dan događaja pratite uživo preko live streama live.iot-conference.si.

Ostale informacije i zanimljivosti možete pratiti preko gore navedene internet stranice te društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn), a kako je bilo na prošlogodišnjoj IoT konferenciji, pogledajte u nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti