Nakon ovog videa poželjet ćete imati ovaj pametni telefon

Iako su današnji telefoni lijepi i funkcionalni, to nam ne znači puno ako padne i primjerice razbije se staklo.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.11.2016. / 18:38

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedna od čestih stvari koja se ljudima s pametnim telefonima događa jest da im uređaj padne na pod i pritom pukne staklo. Iako neki noviji uređaju mogu i dalje raditi, bez obzira na polupano staklo, znate i sami koliko je frustrirajuće koristiti takav uređaj.

Danas, ne samo da je sve teže razbiti staklo, nego su uređaji otporni na svakakve udarce, prašinu, vodu, pa čak i vatru. Vphone M3 je novi robusni uređaj koji je doslovno nemoguće uništiti. Možete ga bacati, bušiti staklo, prekriti ga prašinom, uroniti u vodu pa čak i zapaliti — no uređaju neće biti apsolutno ništa. Ovo je svakako dobar uređaj ako se bavite poslovima u kojima vam mobitel često padne, na primjer na gradilištima, ekstremnim sportovima, itd.

Vphone M3 ne samo da je odlično izrađen iz vana, već ima i impresivne karakteristike poput 5-inčnog HD zaslona s Corning Gorilla 3D staklom treće generacije, vrlo snažnu bateriju od čak 4500mAh, 2GB RAM-a  16GB interne memorije te četverojezgreni procesor radnog takta 1.3GHz.

Uređaj dolazi s predinstaliranim Androidom 5.1, tako da će vam korisničko sučelje biti itekako poznato. Isto tako, Vphone M3 dolazi s vrlo preciznim GPS-om, tako da ne bi trebali imati problema sa snalaženjem na nekim planinarskim rutama, a za druge stvari tu je i 4G mreža. 

Kako bi zabilježili bitne trenutke, brine se kamera od 13MP na stražnjoj strani uređaja te 5MP na prednjoj strani s F/2.0. 

Mogli bismo reći da je ovo definitivno najbolji pametni telefon za ‘vanjsku’ upotrebu, ako ništa drugo sigurno je najsigurniji. Izrađen od posebnog materijala, ovaj uređaj možete uroniti na dubinu od 1.5m bez ikakvih problema. Na kraju, prije nego pogledate ova dva fascinantna videa, Vphone M3 se može nabaviti po cijeni od 119 dolara, stoga, ako vam treba nešto robusno, ovo je definitivno uređaj za vas!

Više informacija potražite na ovom linku i ne zaboravite pogledati ova dva videa ispod.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti