Nastavak uspješne suradnje KING ICT-a u Den Haagu

U sklopu nastavka poslovne suradnje s NATO-om, KING će implementirati rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture na lokaciji NCIA u Den Haagu.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.11.2019. / 14:44

King ICT Tim (Foto: King ICT) (Foto: King ICT)

Nakon uspješno implementiranog rješenja za NATO-ovu Agenciju za komunikacije i informacije u Nizozemskoj, KING ICT ponovno je dobio povjerenje i priliku pokazati profesionalnost i kompetencije svojih zaposlenika.
U sklopu nastavka poslovne suradnje s NATO-om, KING će implementirati rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture na lokaciji NCIA u Den Haagu, Nizozemska.

Proces implementacije trajat će četiri mjeseca, od rujna do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta iznosi nešto više od 6,4 milijuna kuna.

"U KING-u smo ponosni što smo tvrtka koja profesionalnošću i ekspertizom zaposlenika ulijeva povjerenje svojim klijentima. Naši zaposlenici su naš stvarni i visokovrijedni kapital. Od 2014. godine posjedujemo certifikat poslovne sigurnosti. To nam omogućuje rad s klasificiranim podacima i sklapanje ugovora različitih stupnjeva tajnosti s državnim tijelima RH, institucijama i tijelima EU i NATO-a.", rekao je Sendi Radić, član Uprave KING ICT-a.

Sendi poručuje da je suradnja s NATO-om dokaz da hrvatske tvrtke mogu ravnopravno konkurirati na međunarodnim javnim natječajima te da ista djeluje kao motivator za stvaranje još boljih modela udruživanja, klasteriranja i prezentiranja na svjetskoj sceni.

KING ICT neprestano radi na tome da svojim klijentima pruži još bolju uslugu i pomogne izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi i svijetu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti