Navodne slike Nokia 'Catwalk' Lumia mobitela

Dok je Lumia 928 samo poboljšana verzija Lumia 920 uređaja, Nokia planira još jedan mobitel koji bi trebao biti pravi nasljednik.

Zimo Zimo Gost post | 22.04.2013. / 19:08

Navodne slike Nokia 'Catwalk' Lumia mobitela

Dok je Lumia 928 samo poboljšana verzija Lumia 920 uređaja, Nokia planira još jedan mobitel koji bi trebao biti pravi nasljednik. Prema nedavno precurenim fotografijama, tvrtka radi na nasljedniku koji bi trebao biti kompletno od aluminija te bit trebao imati još dosta drugih mogućnosti.

Iako je Nokia Lumia 928 iza ugla, navodno to nije pravi nasljednik Lumie 920. Prethodne glasine govore da novi vodeći smartphone dolazi s aluminijskim kućištem, a kako se ispostavilo Nokia ‘Catwalk’ bi trebao biti prvi pravi tvrtkin uređaj s aluminijskim dizajnom.

Fotografije otkrivaju novi high-end Windows Phone 8 koji će i dalje imati 4,5-inčni zaslon, dvojezgreni procesor koji radi na 1.5 GHz, 16 GB prostora za pohranu te 2000 mAh bateriju.

Na stražnjoj strani telefona, možemo vidjeti veliki senzor koji bi trebao imati 8,7-megapiksela. Slike također pokazuju USB port ili micro HDMI utor na vrhu uređaja. Na dnu, postoje tri pristupne točke koje služe za bežično punjenje.

Navodne slike Nokia 'Catwalk' Lumia mobitela
Navodne slike Nokia 'Catwalk' Lumia mobitela Navodne slike Nokia 'Catwalk' Lumia mobitela
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti