Ne propustite finale 'Startaj Hrvatska' i doznajte tko ima hit proizvod 2023.!

Svi s nestrpljenjem iščekuju - tko će dobiti ugovor?

Zimo Zimo | 12.12.2023. / 12:07

startaj hrvatska
startaj hrvatska (Foto: Nova TV)

 Ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje veliko finale četvrte sezone hit projekta 'Startaj Hrvatska'. Tijekom proteklih par mjeseci upoznali smo osmero poduzetnika koji su odlučili oblikovati budućnost po svojoj mjeri. Nakon brojnih izazova s kojima su se suočili na putu do postavljanja proizvoda na police trgovačkog lanca, došlo je vrijeme da poduzetnici saznaju tko među njima ima HIT proizvod 2023. godine.

Tijekom procesa odabira kandidata dodatno smo se uvjerili u vašu strast i volju za inovativnim proizvodom. Tijekom proteklih mjeseci vidjeli smo predanost, kreativnost i naporan rad kad ste se borili s preprekama i izazovima. Imali ste priliku iskusiti perspektivu dobavljača jednog velikog trgovačkog lanca. Mogli ste vidjeti dinamiku kakvu jedno takvo poslovanje nosi, poručit će okupljenim kandidatima četvrte sezone 'Startaj Hrvatska' predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl te dodati da je moguće da SPAR potpiše ugovor s njima kao temelj nastavka suradnje, ali trebaju biti svjesni da do toga možda i neće doći.

Ugovore s nestrpljenjem iščekuju poduzetnici svih osam proizvoda - veseli trojac koji stoji iza proizvoda Daš Pops?, koji je kreirao smrznuti desert na štapiću namijenjen djeci i odraslima, braća Tabaj koji su cijeli život okruženi kulinarstvom te tržištu nude mesne proizvode Tabay, Matea i Petar koji su se u dinamičnu poduzetničku avanturu odlučili upustiti s bogato punjenim savijačama Pepas, Senna i Andrej koji su modernizirali djedovo naslijeđe izrade krema za ruke Azena, bračni par Lenac koji donosi jedinstveno tradicijsko jelo grada Hrvatske Kostajnice bio rezance od sušene buče, pod brandom OPG Lenac, Marija i Luka koji stoje iza mješavine za kruh Barun; Živko koji je okuse Dalmacije uspio staviti u staklenke te tržištu ponuditi svoj proizvod Pepefiš te Monika i Danijel iz Darde koji su se predstavili s karameliziranim lješnjacima All Sweet.

Unatoč građevinskim, birokratskim i drugim poteškoćama s kojima su se susretali, svi su uspješno plasirali svoje proizvode na police trgovačkog lanca SPAR Hrvatska u projektu 'Startaj Hrvatska'. Marljivo su radili kako bi svoj poduzetnički san pretvorili u stvarnost, a sada je sve bliže trenutak odluke hoće li nastaviti suradnju sa SPAR-om.

Tko će od njih postati hit proizvod ne propustite doznati u finalnoj epizodi hit projekta 'Startaj Hrvatska' u nedjelju u 16 sati na Novoj TV!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti