Ne volite nogomet? Facebook ima rješenje za vas

Kao i sa svim svojim opcijama, Facebook ju postupno omogućuje korisnicima, pa bi moglo potrajati nekoliko dana prije no što dobijete mogućnost utišavanja objava koje sadrže "nogomet" ili "Modrić".

Martina Čizmić | 28.06.2018. / 08:01

Utišavanje objava (Foto: Facebook) (Foto: Facebook)

Niste ljubitelj nogometa ili vam jednostavno ide na živce stalno komentiranje kako je Modrić napravio ovo ili ono? Ili možda jednostavno niste stigli pogledati utakmicu i ne želite vidjeti rezultat?

Više ne morate gurati čepiće u uši i ignorirati Facebook. Naime, ta je društvena mreža predstavila opciju "stišavanja" postova koji imaju određene ključne riječi.

Nova opcija korisnicima daje više kontrole nad onim što vide na svom zidu. Dovoljno je kliknuti na neku objavu i odabrati "Snooze keywords in this post". Korisnici potom mogu upisati ključne riječi poput "nogomet", "pobjeda" ili nešto treće i Facebook će takve objave ukloniti s korisnikova zida.

Treba samo imati na umu da kad se jednom uključi "stišavanje" objava, iste s ključnim riječima nećete vidjeti sljedećih 30 dana. Nakon toga objave s određenim ključnim riječima ponovno će se uključiti.

Želite li pak isključiti "stišavanje", morati ćete otići na profil osobe ili stranice koju ste "utišali" i odabrati "End Snooze".

Kao i sa svim svojim opcijama, Facebook ju postupno omogućuje korisnicima, pa bi moglo potrajati nekoliko dana prije no što dobijete mogućnost utišavanja objava koje sadrže "nogomet" ili "Modrić".
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti