Neograničena sloboda komunikacije bilo gdje i bilo kada samo uz Tele2

Stalna povezanost s internetom od iznimne je važnosti svakom korisniku koji želi imati informacije na dlanu, a paralelno s tim na važnosti dobiva i količina podatkovnog prometa.

Sponzorirani članak | 20.10.2017. / 14:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svake se sekunde na Instagramu objavi 729 fotografija, putem Skype-a obavi se 2 177 razgovora, a oko 20 000 ljudi aktivno je na Facebooku. Na korištenje i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama zasigurno odlazi značajan dio internetskog prometa, a prema podacima Državnog zavoda za statistiku 2016. godine u Hrvatskoj je internetski promet iznosio 710 milijuna GB što je porast od 38,3% u odnosu na 2015. godinu.

Koliko vam je doista nužno da znate kad vam je tko lajkao status, kakva je temperatura i vlažnost zraka vani u svakom trenutku?

Bez obzira na to koliko pažljivo koristite pristup internetu putem svog pametnog telefona ili tableta, uvijek možete koristiti manje. Kako biste točno znali koliko podataka trošite svaki mjesec, trebali biste kontrolirati što radi vaš pametni telefon i kad ga vi ne koristite.

Postoji nekoliko načina kako možete kontrolirati svoju potrošnju. Najjednostavniji način je koristiti se aplikacijom za kontrolu podatkovnog prometa koja se nalazi u vašem uređaju s Androidom ili iOS-om. Korisnik je zaštićen od prekomjerne potrošnje kroz zaustavljanje podatkovnog prometa kada se iskoristi podatkovni paket iz tarife ili dodatni podatkovni paket. U svakom trenutku imate potpunu kontrolu koliko trošite za korištenje interneta / podatkovnog prometa.

Kako bi svi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke kako prema Tele2 mreži tako i prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj za 169,00 kuna mjesečno u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB.

Uz to, u njihovoj listopadskoj ponudi možete kupiti Samsung J7 2017 s 13 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 65 kuna mjesečno i 1 kunu odmah te Huawei P9 lite 2017 s 12 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 50 kuna mjesečno i 1 kunu odmah, osigurat će korisnicima uživanje u neograničenoj slobodi komunikacije bilo gdje i bilo kada.

 

Poduzetnici obično tragaju za uslugama koje donose rješenje njihovih svakodnevnih problema i omogućuju uštedu, stoga je za one koji s jedne strane žele neograničeno korištenje interneta, razgovora i SMS poruka, a s druge strane vode računa o svojim troškovima, optimalno rješenje Tele2 tarifa BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, namijenjena timu od dva do četiri člana. U tarifi BIZNIS EKIPNA, koja je namijenjena obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, nositelj tarife plaća 150 kuna mjesečno za sve članove u timu koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada iznosi 122 kune mjesečno po članu.

Također, svi korisnici koji žele surfati i uživati u najgledanijim TV programima, mogu odabrati čak tri buketa najgledanijih evotv programa i Pokućni Internet s BEZBROJ GB za samo 204 kune mjesečno. Uslugu mogu dogovoriti novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja, bez dodatnih instalacija i uz mogućnost prenošenja s jedne lokacije na drugu unutar Hrvatske.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti