Netflix dolazi u ponudu još jednog telekoma

Ističu kako će korisnicima ponuditi i obogaćene TV pakete te će Netflix uključiti u svoju ponudu fiksnih i mobilnih usluga.

Martina Čizmić | 08.03.2024. / 16:40

Netflix (Foto: Netflix)

I korisnici Hrvatskog Telekoma će, u sklopu proširenog partnerstva između Deutsche Telekoma i Netflixa, uskoro imati priliku gledati Netflix integriran u ponudu MAXtv-a. Kako su istaknuli iz Hrvatskog Telekoma, Netflix će biti uključen u ponudu u vidu proširenih paketa usluga i novog TV sučelja.

 

Ističu kako će korisnicima ponuditi i obogaćene TV pakete te će Netflix uključiti u svoju ponudu fiksnih i mobilnih usluga.

 

Kako je naglašeno u objavi za medije, partnerstvo s Netflixom odraz je predanosti Hrvatskog Telekoma i Deutsche Telekoma kontinuiranom poboljšavanju pružanja integriranog digitalnog kućnog iskustva te omogućavanja iznimno velikog izbora Netflixovog zabavnog sadržaja unutar ponude Hrvatskog Telekoma.

 

U duhu svog „Connecting your world.“ slogana Hrvatski Telekom korisnicima osigurava jednostavan i integriran pristup najboljem sadržaju, obogaćujući njihovo iskustvo gledanja televizije, pružajući istodobno i najbolju mrežu.

 

Vjerujemo da kroz suradnju s Netflixom pružamo još jednu opipljivu vrijednost našim korisnicima. Ovo partnerstvo pokazuje kako smo svjesni što naši korisnici žele: jednostavno dostupan i zanimljiv zabavni sadržaj koji se savršeno uklapa u vrhunsko kućno iskustvo koje pružamo, izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekom AG za Europu.

 

Emma Lloyd, potpredsjednica EMEA partnerstva u Netflixu, rekla je: Ovo partnerstvo je nadogradnja našeg sjajnog odnosa s Deutsche Telekomom i predstavlja odličnu zajedničku inicijativu usmjerenu na stavljanje gledatelja u samo središte zabave. Radujemo se što će ova ponuda korisnicima pružiti nevjerojatnu širinu izbora zabavnog sadržaja - od nagrađivanih filmova do omiljenih serija, dokumentaraca i programa bez scenarija iz cijele Europe i šire.

 

Partnerstvom s Netflixom kao globalno najpopularnijom streaming platformom, dižemo svoju ionako najbolju ponudu sadržaja na još višu razinu, zaključila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti