Nevjerojatno: Mijenja kuću u Detroitu za iPhone 6!

Muškarac je prije nekoliko godina 'pametno uložio' 41 tisuću dolara i kupio kuću u Detroitu koju sada mijenja za iPhone 6 ili iPad s 32GB memorije

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.10.2014. / 09:06

Nevjerojatno: Mijenja kuću u Detroitu za iPhone 6!

Nakon što je agent za prodaju nekretnina nekoliko puta do sada spuštao cijenu za kuću svog klijenta iz Detroita, ovog tjedna novinarima je potvrdio da je njegov klijent sada spreman mijenjati kuću za iPhone 6. 'Klijent ne živi u SAD-u te mi je poručio da je spreman mijenjati kuću za iPhone 6. Čini mi se kao da želi model iPhone 6 Plus, ali mislim da je spreman na pregovore i zamjenu za iPhone 6', rekao je novinarima My Fox Detroita agent za nekretnine Larry Else.

Također, osim za novi iPhone, on je voljan mijenjati kuću i za novi model iPada, no samo za verziju od 32 GB. Cijena ove kuće ranije je iznosila 5 tisuća dolara, a sada je smanjena na 3 tisuće (ili se može mijenjati za Appleove gadgete), ali pored tog novca kupac mora platiti i više od 6 tisuća dolara poreza. Else je napomenuo kako je ova kuća napuštena te treba 'velika ulaganja', zbog čega neki smatraju da bi je bilo najpametnije srušiti, dok jedan susjed vjeruje da u nju ne bi trebalo uložiti previše novca te bi je volio kupiti za tako malu svotu. Od objave priče kako je vlasnik voljan zamijeniti kuću za novi iPhone, dobili su tri ponude – jedna je osoba ponudila iPhone 5, a druge dvije 700, odnosno 850 dolara, no nitko nije ponudio novi model Appleovog telefona.

Agent za nekretnine kaže kako su ipak spremni za dogovor s potencijalnim kupcem te da bi njegov klijent na kraju mogao pristati na bilo što, čak i na zamjenu za Android. Inače, vlasnik ove kuće živi u Austriji, a kuću je kupio prije četiri godine za 41 tisuću dolara – tada je mislio da je to pametno ulaganja i da će moći zarađivati iznajmljujući kuću za koju kaže da je izgledala 'odlična na papiru', ali je bila u puno lošijem stanju nego se to činilo. 

Foto: Zillow

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti