NOA N10 i službeno dobio nagradu EISA Best Buy Smartphone

NOA N10 će se službeno naći u prodaji 5. rujna u H18 Megastore trgovinama i na web trgovini.

Martina Čizmić | 05.09.2018. / 14:48

Mario Kralj preuzima nagradu (Foto: Hangar18) (Foto: Hangar18)

Na EISA Awards gala večeri u Berlinu tvrtki Hangar 18 uručena je nagrada EISA Best Buy Smartphone 2018-2019 za pametni telefon NOA N10. Nagradu je preuzeo Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.

NOA pametni telefon je drugu godinu za redom osvojio EISA nagradu Best Buy Smartphone. Kao top model za 2018. godinu, za korisnike predstavlja najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Huawei P20 Pro, Honor 10 je dobio nagradu za „lifestyle smartphone“, dok je Nokia 7 Plus proglašen dobitnikom nagrade „consumer smartphone“.

Posebnost NOA N10 pametnog telefona je dvostruka stražnja kamera od 16 MP/16 MP s najnovijim Dual Sony IMX 499 senzorom. Pomoću „oversampling“ tehnologije stvara fotografije od čak 96 MP.

Noa N10 (Foto: Hangar 18) (Foto: Hangar 18)

N10 podržava „Face ID“, „Face Beauty“ funkcionalnosti te ima implementiranu DTS sound tehnologiju za poboljšanje zvuka. Ovaj uređaj veoma je privlačan zbog posebnog dizajna ekrana sa zubom (notch).

Ovaj pametni telefon je iz Element serije uređaja koja ima dodanu vrijednost za korisnike, NOA Premium Care jamstvo koje pokriva sva slučajna oštećenja nastala nepažnjom korisnika u prvih 12 mjeseci korištenja. Uređaj će se službeno naći u prodaji 5. rujna u H18 Megastore trgovinama i na web trgovini.

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je od europske organizacije izrasla u globalnu i ima članove u 30 zemalja iz Europe, Australije i SAD-a, a od nedavno i iz Kanade, Japana, Indije i Kine. Članovi EISA „Mobile Devices“ grupe su poznati „tech“ časopisi čiji su glasovi, nakon testiranja uređaja, odlučili kome će biti dodijeljene EISA nagrade.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti