Nogometni klub predstavio novog igrača u Fortnite stilu

S obzirom na to koliko je sportaša javno priznalo da obožavaju Fortnite, ovakav način predstavljanja novih igrača mogao bi postati sve češći.

Martina Čizmić | 01.08.2018. / 07:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Fortnite je zaista postao svjetski fenomen. Ovu videoigru diljem svijeta igra više od 125 milijuna ljudi, a s dolaskom na Android mobilne telefone taj će se broj vjerojatno i povećati.

No, Fortnite ludnica nije ostala ograničena samo na igrače već se proširila i na poznate osobe, ali i sportaše koji svoje sportske uspjehe proslavljaju kopirajući pokrete likova iz igre.

Korak dalje učinio je francuski nogometni klub Nantes koji je svoju novu igračku akviziciju, 23-godišnjeg Brazilca Lucasa Evangelista, predstavio videom upravo u Fortnite stilu.

Video objavljen na Twitteru prikazuje likove odjevene u dresove kluba i glavnog lika (trenera) odjevenog u odijelo kako slijeću na otok i kreću u akciju. Baš kao i likovi u igri, istražuju zgrade, nailaze na nogometni teren i postižu zgoditak te otkrivaju vrata iza koji ih čeka Evangelista s porukom dobrodošlice.

Nogometni klub predstavio novog igrača u Fortnite stilu

 

S obzirom na to koliko je sportaša javno priznalo da obožavaju Fortnite (kao što su Dele Alli i Harry Kane), ovakav način predstavljanja novih igrača mogao bi postati sve češći. Tko zna, možda ugledamo i nekog od naših nogometaša kako trči kroz Fotnite mape.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti