Nove informacije o novom iPhone ukazuju na masivan ekran

U svijetu Applea ništa novo, ako tako možemo reći. Novi model samo što nije spreman za tržište, a glasina na sve strane.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.08.2017. / 07:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kao i prethodnih godina, Apple ponovo zaokuplja pažnju svojih fanova raznoraznim ‘curenjima’ svojih modela, specifikacija, itd. Iako kompanija strogo drži jezik za zubima kada su pitanju novi proizvodi, glasine i ‘curenja’ pojavljuju se iz godine u godinu. Iako ovo više izgleda kao da Apple namjerno pušta ove informacije, činjenica je da one zabavljaju i medije i fanove.

Iz Applea nehotice procurili detalji o novom iPhoneu

Naime, nova slika koju je objavio sada već poznati Apple ‘leaker’ Evan Blass, ukazuje na masivan ekran s prednje strane koji se prostire od ruba do ruba, praksa koju danas prate svi proizvođači pametnih telefona, i oni slabiji, ali i oni premium. Iako nema puno informacija o samom uređaju, slika pokazuje prednju kameru ili možda dvije, razne senzore, a i često se priča kako će uređaj imati tehnologiju prepoznavanja lica za otključavanje uređaja.

Na slici je prikazan navodno iPhone 8 u robusnom kućištu Urban Armor Geara, kompanije koja inače proizvodi kućišta za iPhone 7 modele.

Na temelju svih dosadašnjih glasina, ovo je neka smjernica kako bi trebao izgledati novi iPhone 8, no sve treba uzeti s rezervom jer, kako prenosi The Verge, na zaslonu uređaja stoji datum ožujak, što bi moglo značiti da se radi o jednoj od mnogih verzija dizajna ovog uređaja.

Ništa od bežičnog punjenja za iPhone 8, barem zasad

Obično kada se nekoliko glasina poklapa po izgledu uređaja, tako i biva na službenom predstavljanju, stoga vjerujemo da će i ovaj uređaj izgledati ovako ili vrlo vrlo slično.

Sve u svemu, ove godine utrka pametnih telefona svela se na čim manje rubove te bolje kamere i specifikacije, a očito je da se nešto malo i u dizajnu mijenja. Kako će sve to ispasti na kraju, vidjet ćemo uskoro na predstavljanju novog uređaja, a do onda ostaje nam samo da pratimo glasine.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti