Nove Sennheiserove SC 100 slušalice s mikrofonom za fleksibilan način rada

Nove SC 100 slušalice s mikrofonom koncipirane su za modernog, profesionalnog korisnika.

Martina Čizmić | 14.02.2019. / 14:05

Sennheiser slušalice SC 100 (Foto: Sennheiser) (Foto: Sennheiser)

Njemačka tvrtka Sennheiser predstavila je zanimljiv proizvod na nedavno održanoj konferenciji Cisco Live u Barceloni. Nova žičana SC 100 serija slušalica s mikrofonom razvijena je s vizijom moderne ravnoteže između poslovnog i privatnog života i prikladne su za fleksibilne zaposlenike kojima je potrebna udobna žičana slušalica.

SC 100 slušalice s mikrofonom dostupne su u monauralnoj (jednostranoj) i binauralnoj (dvostranoj) izvedbi i nude mogućnost povezivanja uređaja s 3,5 mm utikačem, USB-A ili USB-C. Korisnici dvostranih SC 100 slušalica uživaju u veličanstvenom Sennheiser HD stereo zvuku i zahvaljujući povećanoj navlaci za uho mogu profitirati od pasivnog prigušivanja zvukova. Svih 10 varijanti SC 100 slušalica s mikrofonom imaju optimalnu razumljivost govora s mikrofonom koji prigušuje buku kako bi se filtrirali okolni zvukovi.

Sennheiser slušalice SC 100 (Foto: Sennheiser) (Foto: Sennheiser)

Današnji profesionalni korisnik je fleksibilniji u radu i postavlja znatno veće zahtjeve glede svog radnog alata i opreme. SC 100 slušalice razvili smo za one koji žele raditi s bilo kojeg mjesta: iz ureda ili od kuće, na putovanju ili na putu do posla. One nude visoku udobnost, mogu se lako povezati s različitim uređajima i isporučiti veličanstveni zvuk za komunikaciju, glazbu i multimediju, objašnjava direktor upravljanja proizvodom Theis Mork.

Inteligentni dizajn, veličanstveni zvuk i jednostavan prijevoz
Zahvaljujući fleksibilnim opcijama povezivanja SC 100 slušalice se mogu lako koristiti s različitim uređajima. Slušalice imaju elegantan, suvremeni dizajn i značajke kao što su Sennheiser Voice Clarity, mikrofon koji prigušuje okolnu buku za optimalnu razumljivost govora, podesiv oblik, ruku mikrofona koja se okreće iza drške za glavu i navlaku za uho izrađenu ili od akustične pjene ili od mekane umjetne kože. Zahvaljujući inovativnom, ravnom dizajnu koji se može preklopiti, SC 100 slušalice se mogu lako transportirati i odložiti.

Ovisno o varijanti, SC 100-serija stoji između 50 eura i 80 eura (370 - 600 kuna) neto po preporuci proizvođača.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti