Novi HTC One M9 dolazi sa kamerom od 20 MP i 8-jezgrenim procesorom!

Iz Bloomberga stiže informacija da će glavna kamera na poleđini HTC One M9 telefona imati senzor od 20MP, a da će UltraPixel kamera biti smještena s prednje strane.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.01.2015. / 15:51

Novi HTC One M9 dolazi sa kamerom od 20 MP i 8-jezgrenim procesorom!

Iz Bloomberga stiže informacija da će glavna kamera na poleđini HTC One M9 pametnog telefona imati senzor od 20MP, a da će UltraPixel kamera biti smještena s prednje strane. Bloomberg ističe da će s novim telefonom, HTC konačno odustati od eksperimentiranja sa kamerama, koji su negativno utjecali na prethodne HTC One i One M8 modele.

Prema izvještaju, HTC One M9 neće pratiti trend ogromnih ekrana koji su trenutno aktualni, već će zadržati veličinu približnu onoj na HTC One M8 modelu. Ipak, posljednje glasine govore da HTC planira smanjiti svoj set prednjih BoomSound zvučnika, što bi trebalo rezultirati dijagonalom ekrana većom od pet inča.

Sa hardverske strane očekuju se velike promjene u odnosu na prethodnu generaciju One modela. Bloomberg prenosi da će One M9 imati najnoviji Qualcommov Snapdragon 810 procesor s nevjerojatnih 8 jezgri! Telefon će doći sa Dolby 5.1 audio tehnologijom, a sa softverske strane, podršku će nuditi novi Sense 7 korisnički interfejs. Očekuje se da ćemo HTC One M9 vidjeti na MWC 2015. sajmu, a kompanija je već najavila svoju prezentaciju za 1. ožujka.

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti