Kako će izgledati - nadamo se - novi iPhone u crnoj boji već smo pokazali u našem prijašnjem postu, no verzija u bijeloj boji izgleda odlično!

Dok polako cure informacije o novom iPhoneu, blogeri pokušavaju sakupiti sve te informacije kako bi napravili izgled novog iPhonea. Kućište, zasloni, maske samo su neki detalji pomoću kojih je moguće napraviti izgled možda novog iPhonea.

Posljednje informacije pokazuju da bi iPhone trebao biti duži no ne i širi, te kako bi trebao biti sastavljen od unibody kućišta, odnosno neće više imati pozadinu od stakla kao što je to slučaj kod iPhonea 4 i 4S, već će ista biti izrađena od aluminija.

Utor za slušalice će se navodno nalaziti ispod, a 'Dock' će biti manji kao i utor za SIM karticu. Sve u svemu, možda je ipak bolje pričekati službenu objavu od strane Applea, a do tada možemo vidjeti kako izgleda bijela verzija novog iPhonea.

Naime Martin Hajek poslao je Gizmodu ove slike koje je izradio na temelju prije objavljenih fotografija. Moramo priznati da bijela verzija izgleda impresivno. Što vi mislite?

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju