Novi pametni sat No. F5 namijenjen sportašima

Pametni satovi definitivno su hit zadnjih nekoliko godina, što i dokazuju novi modeli koji niču iz razno raznih kompanija.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.11.2017. / 12:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako pametni satovi mogu biti izuzetno skupi, s druge strane mogu se pronaći i relativno jeftini a opet dobri. Jedna od kompanija koja se pokazala da može napraviti dobar pametni sat s niskom cijenom je No.1 o kojoj smo pokrili dosta tema.

Njihov novi model nosi naziv F5 i kompatibilan je s Android i iOS operativnim sustavom čime su pokrili većinu tržišta, barem što se tiče operativnih sustava.

Kako god bilo, No. F5 je pametni sat namijenjen sportašima, pa tako ima ugrađen GPS modul koji može nezavisno o mobitelu pratiti signal. Također, tu je vrlo bitan senzor otkucaja srca, mjerač temperature zraka i visinometar što vam itekako dobro doći ukoliko slobodno vrijeme provodite u planinama. Spomenimo i kako F5 može mjeriti razne podatke kao što su koraci, trčanje, penjanje, plivanje i bicikliranje.

Također, ovaj sat ima i danas već standardne stvari kao što su monitoring spavanja, sjedenja, upravljanje kamerom na pametnom telefonu, kao i traženje telefona, te podsjetnik poziva i poruka.

Dakle, kao što sam prije naveo, F5 je vodootporan, dolazi s OLED zaslonom rezolucije 96x94 veličine 0.95 inča, 380mAh baterijom koja traje između 7 i 15 dana.

Cijena uređaja je 65 dolara i dolazi u tri boje, sivoj, zelenoj i crvenoj. Dakle, ako ste sportski tip i ne želite odvojiti cijelo bogatstvo za pametni sat, ovo je može dobar odabir.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti