Novi Twitter update za Androidaše

Array

Zimo Zimo Zimo | 04.11.2010. / 08:10

Novi Twitter update za Androidaše

Jučer je objavljen novi update Twittera za Andorid koji uključje nova poboljšanja, brži i lakši pristup svim potrebnim informacijama, te nove funkcije poput Pull for Refresh, Hi-res avatar, i ostatka koji možete pročitati u nastavku.

Sve popularnija mobilna platforma Andorid svojim novim updateom promjenila je izgled timeline-a, dodala Tweet stranicu sa detaljima koja je dostupna jednostavnim klikom na Tweet. Ako ste koristili iPhone ili iPad aplikaciju za Twitter, ovo vam neće biti novost, no u svakom slučaju olakšava vam dostupnost linkovima, retweetu i označavanju omiljenih tweeteva.

Sa novim timelineom, prilagođenim za brže scroll-anje, aplikacija je još brža i ako je probate vidjte ćete koliko se stvarno brzo i glatko očitava timeline.

Novost su mali i sitni detljai poput, još jednom iPhone korisnicima, dobro poznati, Pull to Refresh koji vam omogućuje da vrh vašeg timeline “povučete” prema dolje kako bi učitali nove tweeteve. Swipe na određenom tweetu omogućuje pristup raznim opcijama kao što su pregled profila korisnika, dijljenje tweeteva ili odgovor na tweet. Avatar fotografije su od sad u visokoj rezoluciji.

Twitter za Andorid možete prezueti na Android Marketu sa uređajima koji imaju Android 2.1 ili noviji, ili jednostavno skenirajte ovaj QR kod.

qr kod za twitter

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti