"Novo normalno" znači inovativnost, partnerstvo i agilnost u svijetu u kojem je sve mobilno

Novo normalno nije samo novi stil života koji bismo svi trebali prihvatiti, već za neke tvrtke predstavlja poslovnu strategiju.

Martina Čizmić | 22.07.2020. / 15:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

"Novo normalno" nije samo fraza koju nam ponavljaju kako bismo se naviknuli na nova pravila i ograničenja koja nas prate zbog pandemije koronavirusa. Za neke tvrtke to je postala nova filozofija poslovanja i planiranja budućih poteza.

Upravo je Samsung najavio kako je "novo normalno" njihova nova poslovna filozofija. Kako je pojasnio predsjednik i voditelj Odjela za poslovne mobilne komunikacije, TM Roh, u novoj eri tehnologije pod nazivom "Novo Normalno", mobilni uređaji preuzimaju glavnu ulogu u životima korisnika zbog trenutačnih okolnosti. "Novo Normalno" čine glavna tri strateška smjera: inovativnost za lakši i bolji suvremeni život, otvorena suradnja s partnerima te stvaranje tehnološke agilnosti u ubrzanom ritmu svakodnevnice.

Ovi uređaji rezultat su naše vizije kao inovatora novih oblika korisničkih iskustva koji donose besprijekornu funkcionalnost i kontinuitet gdje god da se nalazimo: bilo na poslu ili za vrijeme opuštanja, kod kuće ili vani. U Novom normalnom koje pruža Samsung korisnici mogu u potpunosti iskoristiti svoje uređaje koji im pružaju nove oblike povezivanja, rada i komunikacije, izjavio je TM Roh najavivši da će početkom kolovoza Samsung predstaviti čak pet novih uređaja.

Od preklopnih telefona do 5G mreže, korisnici mogu očekivati i nove oblike tehnologija. Poprilično sam uzbuđen vidjeti naše inovacije u primjeni jer tek kad mijenjaju kvalitetu života nabolje, ispunjavaju svoju vrijednost, rekao je TM Roh.

Podsjetio je na važnost suradnje Samsunga s mnogobrojnim partnerima, među kojima se nalaze Google, Microsoft, Netflix i Spotify te mnogi drugi, a koje su rezultirale novim mogućnostima uređaja.

Nastavit ćemo i dalje donositi najbolje ideje na tržište, istaknuo je TM Roh te naglasio kako će i pet novih uređaja biti opremljeno dodatnim mogućnostima mnogobrojnih partnera.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti