Novo priznanje za Infobip: Proglasili ga liderom na CPaaS tržištu

Izvješća Gartnerova "Magičnog kvadranta" vrhunac su istraživanja temeljenog na činjenicama na određenim tržištima te daju širok pogled na relativne pozicije pružatelja usluga na tim tržištima

Martina Čizmić | 21.09.2023. / 12:33

Silvio Kutić (Foto: Zimo)

Analitička kuća Gartner proglasila je Infobip liderom na CPaaS (Communications Platform-as-a-Service) tržištu, pohvalili su se iz Infobipa. Ističu kako su prepoznati kao vodeći u Gartnerovu prvom "Magičnom kvadrantu" za CPaaS zahvaljujući cjelovitosti vlastite vizije i sposobnosti izvršenja.

Vjerujemo da Gartnerovo priznanje Infobipa kao vodećega na CPaaS tržištu odražava uložene investicije u pružanje inovativnih proizvoda i usluga, uz naš globalni doseg i razmjer. Infobipove akvizicije američkih tvrtki OpenMarket i Peerless Network učvrstile su našu superiornu poziciju u Americi uz našu vodeću ponudu na globalnom tržištu, rekao je Silvio Kutić, suosnivač i izvršni direktor Infobipa.

Kao rezultat toga, nudimo globalno sveobuhvatno mjesto za višekanalne interakcije i komunikacije. Ali sada ne stajemo. Uz prognozu da će tržište CPaaS-a narasti na 30,6 milijardi dolara do 2026., dajemo sve od sebe kako bismo osigurali da ostanemo vodeća svjetska omnichannel komunikacijska platforma, dodao je Kutić.

Izvješća Gartnerova "Magičnog kvadranta" vrhunac su istraživanja temeljenog na činjenicama na određenim tržištima te daju širok pogled na relativne pozicije pružatelja usluga na tim tržištima. Pružatelji su raspoređeni u četiri kvadranta: Lideri, Izazivači, Vizionari i Nišni igrači (specijalizirani igrači).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti