Objavljene fotografije telefona koji bi mogao biti kandidat za najbolji smartphone 2023. godine

Nakon brojnih glasina koje smo slušali, sada su na mreži procurile i promotivne fotografije nove serije telefona iz serije Galaxy S.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.12.2022. / 16:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kako se bliži dan lansiranja nove generacije najpopularnije serije Samsungovih pametnih telefona, tako mrežom kruži sve više informacija o uređajima iz serije Galaxy S23. Zahvaljujući tim glasinama, saznali smo gotovo sve opcije koje će imati modeli S23, S23 Plus i S23 Ultra, a sada su na mreži procurile i službene fotografije tih telefona tako da, kada dođe vrijeme predstavljanja, ne treba očekivati neka iznenađenja.

Predstavljanje Samsung Galaxy S22 serije Procurili su novi detalji o nadolazećoj generaciji Samsungova najjačeg telefona

Dizajnom, telefoni se ne bi trebali previše razlikovati od svojih prethodnika, odnosno ovogodišnje generacija modela Galaxy S te najveće promjene treba očekivati ispod haube. Uređaje će pokretati Qualcommov čipset Snapdragon 8 Gen 2 te će se prodavati u verzijama od 256, 512GB te 1TB prostora za pohranu podataka, odnosno u verzijama 8GB i 12GB memorije. Sva tri modela isporučivat će se s Googleovim mobilnim operativnim sustavom Android 13.

Svi modeli iz ove serije imat će Super AMOLED ekrane te snažnije baterije u odnosu na prethodnike - model S23 trebao bi imati 3900 mAh bateriju (uz 25W brzo punjenje), model S23+ imat će 4700 mAh baterije uz puno brže punjenje (45W), dok će najjači model S23 Ultra također imati 45W punjenje, ali i bateriju većeg kapaciteta od 5000 mAh.

Modeli S23 i S23+ imat će kameru rezolucije 50MP, a najveću novost, kada su u pitanju kamere, treba očekivati na modelu Ultra čiji će glavni senzor sada imati rezoluciju od čak 200MP. Također, sva tri modela imat će i 12MP prednje kamere za snimanje selfija s autofokusom.

Samsung Galaxy Samsung ponovno ismijava Apple i njihove uređaje

Predstavljanje novih telefona možemo očekivati početkom veljače na novom Unpacked eventu, a u prvoj polovici drugog mjeseca možemo očekivati i početak prodaje ovih uređaja na nekim većim tržištima. Fotografije novih telefona pogledajte ovdje


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti