Samsung ponovno ismijava Apple i njihove uređaje

Iz Samsunga su putem Twittera bocnuli Apple jer savitljivi iPhone još nije na vidiku, a i podsjetili su kako oni već neko vrijeme imaju 108MP kameru, dok je Apple tek sada predstavio 48MP senzor na novim telefonima.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 12.09.2022. / 11:23

Samsung Galaxy (Foto: Afp)

Samsung je godinama u svojim reklamama ismijavao Apple i ljubitelje njihovih uređaja koji su znali satima čekati u redovima za novi iPhone. U tim reklamama naglašavali bi kako su sve nove opcije koje je Apple predstavio u tadašnjim modelima njihovih telefona, na Samsungovim Galaxyjima postajale već godinama.

Slika nije dostupna Korisnici ljuti, Samsung ih trola: Najjači novi iPhone stoji 1399 dolara, no s njim nećete dobiti punjač ni slušalice

Južnokorejska tvrtka prošli tjedan ponovno je bocnula Apple na društvenim mrežama nakon predstavljanja novih modela iPhonea. U objavama na Twitteru naglasak su stavili na manjak inovativnosti jer dok su oni predstavili već četvrtu generaciju svojih savitljivih telefona, i dalje čekamo prvi Appleov savitljivi iPhone. I čini se kako ćemo na njega čekati još neko vrijeme.

U dva tvita u kojima su napisali “What`s the Flip Apple” i “What`s the hold on the Fold, Apple?”, Samsung je podsjetio kako oni “fleksaju” skoro 2 i pol godine, dok je američka kompanija predstavila još jednu generaciju svojih telefona s običnim ekranima, dok fleksibilne ekrane niti ne spominju. Također, u jednom su se tvitu dotakli i promjene oko rezolucije kamere na modelu iPhone Pro koja sada iznosi 48MP.

Iz Samsunga su im poručili kako su oni kameru rezolucije 108MP na svojim telefonima imaju već više od 2 i pol godine.

Slika nije dostupna Nakon Samsunga, i Google je počeo s trolanjem Applea

Podsjetit ćemo kako je Samsung trolao Apple i kada je američka kompanija izbacila punjače iz pakiranja iPhonea. Samsung je tada na Facebooku objavio fotografiju punjača i napisao kako se isporučuje u pakiranju s njihovim telefonima. No ta je objava s vremenom uklonjena, a razlog je što je Samsung, nakon ismijavanja Applea, krenuo njihovim stopama pa je također izbacio punjač iz pakiranja nekih svojih telefona.

Izvor: Sam Mobile
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti