Objavljene i prve fotografije Googleovog pametnog sata

Navodno je riječ o marketinškom materijalu koji je ekipa iz Googlea pripremila za objavu prilikom predstavljanja svog sata.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.12.2021. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Za Googleov pametni sat, o kojem glasine čitamo godinama, sada možemo reći da više nije pitanje hoće li ga ovaj internetski div predstaviti, već je jedino pitanje kada. Posljednje informacije kažu da će to biti u proljeće sljedeće godine, a zahvaljujući fotografijama koje su procurile na mreži, sada znamo i kako će taj sat izgledati. Riječ je o marketinškom materijalu koji je Google pripremio za objavu nakon službenog predstavljanja sata.

Slika nije dostupna Sljedeće godine stiže jedan od najiščekivanijih Googleovih proizvoda

A te slike otkrivaju atraktivno dizajnirani okrugli sat sa zaobljenim rubovima ekrana za čiji dizajn na tehnološkim portalima za sada možemo pročitati samo pohvale. Iako su mrežom kružile informacije kako iz Googlea još nisu sigurni kako će brendirati svoj prvi sat, materijal koji je procurio na mrežu, a koji možete vidjeti u priloženom videozapisu, potvrdio je da je će se na tržištu pojaviti kao Pixel Watch.

Od ostalih informacija koje kruže mrežom naglasiti ćemo i kako bi Googleov pametni sat trebao imati integraciju s Fitbitom i bateriju koja će izdržati jedan dan korištenja, odnosno trebat će ga svakodnevno puniti. Što se ostalih stvari tiče, možemo očekivati Googleov operativni sustav za nosive uređaje Wear OS te vjerojatno Qualcommov procesor. Naravno, kao i svi moderniji nosivi uređaji, i Googleov sat trebao bi imati brojne opcije namijenjene praćenju zdravlja korisnika, kao i praćenju aktivnosti.

Fitbit Versa Lite Najava smartwatcha Pixel? Google posegnuo duboko u džep i kupio kompaniju s kojom kreće u utrku s Appleom

Iako to nije otkriveno na marketinškim materijalima koji su procurili, navodno bi cijena Pixel Watcha trebala biti viša od cijene Fitbitovih pametnih satova te će biti bliža cijeni Apple Watcha, jer ga iz Googlea žele predstaviti kao premium proizvod i konkurenta Appleovom satu.

Izvor: Gizmodo

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti