Od lipnja Motorola Xoom u T-Mobileu

Motorola Xoom još je jedan od tablet uređaja koji će od početka lipnja krasiti T-Mobileovu ponudu.

Zimo Zimo Zimo | 24.05.2011. / 15:43

Od lipnja Motorola Xoom u T-Mobileu

Motorola Xoom još je jedan od tablet uređaja koji će od početka lipnja krasiti T-Mobileovu ponudu.

Sa svojim 10.1 inčnim zaslonom rezolucije 1280x800 piksela, procesorom od 1GHz i 1GB RAM memorije, Xoom će biti više nego dovoljan za svakodnevan posao, gledanje slike, snimanje, čitanje e-novine i sličnih aktivnosti.

Motorola Xoom na sebi ima posljednju verziju Googleovog operativnog sistema Android Honeycomb, koji je ujedno i svjetlo dana doživio upravo na ovom uređaju.

Xoom dolazi sa dvije kamere. Jedna od 5 megapiksela s autofokusom i LED bljeskalicom koja se nalazi na stražnjoj strani tableta razlučivosti 720p brzine 30 sličica u sekundi i ona druga 2 megapiksela koja se nalazi na prednjoj strani i namijenjena je za video pozive.

Osim brojnih karakteristika koji krase ovaj tablet, Xoom ima ugrađen i barometar koji vam omogućuje predviđanje vremena, akcelerometar, senzor koji reagira na pokrete tableta i proximity senzor koji reagira na blizinu objekta i to bez interakcije.

Cijena uređaja još je uvijek nepoznata, no uz Motorolu Xoom T-Mobile će nuditi dodatnu opremu kao što je Gel Case zaštitnu masku, zaštitne torbice, autopunjač, bluetooth tipkovnicu i zvučnik sa postoljem.

Dakle, tko će se odlučiti za Xoom?

[smooth=id:16;]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti