Mogućnost ugrađivanja postova, videa, fotografija ili hashtagova Facebook je predstavio prije nešto više od dva tjedna, a od danas svi mogu ugraditi svoje postove unutar stranica.

Svaki ozbiljniji servis nudi ove mogućnosti, Twitter, Instagram, Vine, itd., stoga je i Facebook odlučio omogućiti svojim korisnicima da priče s Facebooka ugrade na stranice. Naravno, ovo bi povećalo interakciju na Facebooku van njega samoga, a što naravno vraća korisnike ponovo na Facebook, te omogućuje i onima koji nisu na Facebooku da vide sadržaj koji se nalazi unutar njega.

Ugrađeni video postovi od sada se mogu reproducirati direktno na stranici, a isto tako postovi su dostupni i za korisnike na mobilnim uređajima. S tih ugrađenih postova moguće je odmah lajkati ili pratiti stranicu. 

Ako imate svoju stranicu i želite ugraditi Facebookove članke u svoje postove, prvo morate ubaciti mali kod, a kako to učiniti možete potražiti u Facebookovoj dokumentaciji, a ako koristite WordPress platformu trebate samo instalirati ovaj plugin. Eto kako to izgleda iz prve ruke.

Post by Zimo.
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju