Oprah ne treba puno predstavljanja. Iz siromaštva uspjela je postati jedna od najuspješnijih žena na svijetu. Na TV-u radi već 25 godina i sada pokreće vlastiti kanal zvan Oprah Winfrey Network (OWN).

OWN kreće sa emitiranjem 01. siječnja gdje će biti zamjenjen dosadašnjim kanalom Discovery Health, te će biti akutalan 24/7. Osnovna namjera ove nove televizije jest da će biti posvećena promoviranju vas samih.

Iako nam baš nije potpuno jasno na koji način će ova televizija funkcironirati, ono što smo shvatitli jest kako će OWN imati razne emisije i kanale kojima će se emitirati razni sadržaji.

Jedan od kanala je “Your OWN Channel” koji će istražiti pitanja koja su vam važna i trenutke koji vas pokreću. Oni će gledati na vaše zdravlje, dom i vaše veze. Prikazivati će vam se inspirirajuće priče i transforamcije, a i sami gledatelji biti će uključeni u njihovu transformaciju. Istaknuto je to na službenoj web stranici OWN-a.

Ovom mrežom omogućiti će se ljudima kako bi sami ispričali svoje priče i te stvari prema kojima gaje strast i to putem videa. Prema najavi ovog showa, u jednom videu sa OWN-ove stranice, preko 10,000 videa već je uploadano.

Kako će izgledati taj program vidjet ćemo od Nove Godine, a vi možete napisati u komentarima što mislite o ovoj novoj mreži?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju