Osnivači Vitastiqa na Craneovoj startup srijedi

Hrvatska mreža poslovnih anđela u suradnji s Veleučilištem VERN' poziva na Startup srijedu s osnivačima Vitastiqa.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.11.2015. / 13:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Startup srijeda održat će se uz gostovanje Deana Vranića i Damira Ciglara 25.11.2015. u 17 h u prostorima Veleučilišta VERN’, Importanne Gallerija II. kat, dvorana 200, Zagreb.

Vitastiq je prvi osobni uređaj na svijetu koji se koristi za provjeru stanja vitamina i minerala u tijelu metodom elektro-akupunkture. Provjera se obavlja u svega nekoliko minuta tako što se elektroda uređaja lagano pritisne na određene točke na tijelu.


„Radi se o akupunkturnim točkama u kojima se može očitati svaki disbalans u tijelu, ukoliko isti postoji. Uređaj je inovativan jer smo ga, u odnosu na tradicionalne EAV uređaje (EAV – elektroakupunktura by Dr. Voll), učinili znatno manjim i jednostavnijim za korištenje te povezali na smartphone.” – rekao je osnivač Vitastiqa, Dean Vranić.

Početkom 2015. godine, tim koji stoji iza startupa Vitastiq pokrenuo je Indiegogo kampanju kako bi prikupili 49 tisuća dolara, no nisu ni slutili da će njihova prikupljena donacija biti mnogo veća od tražene. Vitastiq je na kampanji prikupio 210,238 američkih dolara što je i više nego impresivno za hrvatski startup, a iza izvanrednih rezultata stoji dugi proces planiranja, rada i truda.

Već krajem 2015. godine, Vitastiq bilježi novi uspjeh. U finalu ovogodišnjeg Central European Startup Awardsa u Beču, Vitastiq se našao među kandidatima za najbolje startupe i najutjecajnije ljude u poduzetničkim vodama srednje Europe, a stručni žiri dodijelio im je priznanje u kategoriji najboljeg korisničkog iskustva.


Ne propustite ovu priliku, saznajte iz prve ruke kako je Vitastiq došao do priznanja za najbolje korisničko iskustvo i impresivne crowdfunding kampanje. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme preko Entrio sustava.

Ulaz na Startup srijedu je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta  rezervirate svoje mjesto. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti