Otkrijte 11 tajni Youtube oglašavanja

Doznajte tajne oko YouTube oglašavanja kroz besplatan e-book.

Marina Kladarić m.kladaric@hotmail.com | 08.11.2015. / 15:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Druga najpopularnija tražilica na svijetu i internetski servis za distribuciju video sadržaja, Youtube, u vlasništvu je najpopularnije tražilice na svijetu, Googlea. Googleovi rezultati pretraživanja sve više se kombiniraju s pretraživanjem na YouTubeu, ovisno o postavljenom upitu, upravo zato jer je YouTube odgovoran za 99% video sadržaja koji se gledaju na Google siteovima.


Zašto kažemo da je Youtube 'video marketing'? Zato jer YouTube kanal može postati središnje mjesto prezentacije vaše tvrtke, hobija, predstavljanja vašeg proizvoda, usluge ili misije cijelom svijetu. A to zvuči jako primamljivo ako znate da danas YouTube ima 800 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, a svake se minute na njihovu stranicu učita 300 sati novog video materijala.


Znate li za činjenicu da optimiziranjem vašeg YouTube video sadržaja dobivate više besplatnog prometa i od YouTubea i od Googlea u isto vrijeme, a automatski i od Facebooka i Twittera? Želite li naučiti kako da se bolje pozicionirate i na Google i na YouTube tražilici i time dobijete veću šansu da potaknete gledatelje i korisnike da se upoznaju s onim što predstavljate?

Preuzmite ovaj besplatan e-vodič o YouTube oglašavanju koji je priredila Kvaka25 digitalna agencija i koji na jednom mjestu pruža jednostavne i efikasne “korak po korak” strategije kako dobiti više besplatnog prometa od druge najveće tražilice na svijetu. Vodič će Vam otkriti 11 tajni, odnosno 11 ključnih faktora za dostupnost i rangiranje na YouTubeu koje već danas možete primijeniti i ostvariti vrhunske rezultate.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti