Otkrijte svijet fintecha s dr. Dragom Inđićem na Adria Summitu

Poseban masterclass o fintech industriji, pripremljen je prema jednom od prvih akreditiranih akademskih programa u ovom području u Velikoj Britaniji.

Zimo Zimo | 29.04.2023. / 08:50

Drago Inđić (Foto: Adria Summit)

Adria Summit "Budućnost digitalne trgovine", koji se održava od 3. do 7. svibnja u Hrvatskoj i Sloveniji, koncipiran je kao platforma koja povezuje poslovne lidere i stručnjake regije iz različitih industrijskih vertikala, a ima za cilj razmjenu znanja, pozitivnih i negativnih iskustava koja donosi ubrzani tehnološki razvoj.

Uz uobičajene panel diskusije, program će činiti i specijalizirane interaktivne prezentacije, radionice i sesije, uz dodatne formalne i neformalne oblike diskusije. Također, organiziran je i poseban masterclass o fintech industriji, pripremljen prema jednom od prvih akreditiranih akademskih programa u ovom području u Velikoj Britaniji.

Masterclass dr. Drage Inđića je sažetak fintech modula na razini cijelog semestra, gdje svako područje obuhvaća desetak originalnih slajdova korištenih u nastavi za preko 150 studenata na magistarskom i MBA studiju tijekom tekuće akademske godine. Rasprava o fintech slučajevima i temama odabranih od strane sudionika može se nastaviti online nakon događaja.

Masterclass će držati dr. Drago Inđić, investicijski stručnjak koji trenutno predaje Fintech na nekoliko vodećih britanskih sveučilišta (UCL, Queen Mary University i Warwick Business School). Nakon dugogodišnje karijere u industriji hedge fondova, Drago je postao serijski suosnivač i savjetnik tehnoloških tvrtki diljem Europe. Za ovaj masterclass možete se prijaviti ovdje, a više informacija o Adria Summitu pročitajte na adriasummit.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti