Oukitel U16 Max dolazi s super tankim metalnim kućištem i 13MP kamerom

Nedavno smo pisali o novom Oukitel U 16 Max, no sada su došli neki novi detalji oko ovog uređaja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.02.2017. / 18:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prošli tjedan, Oukitel je najavio kako rade na novom pametnom telefonu U16 Max koji je ujedno i jedan od najvažnijih projekata ovog proizvođača pametnih telefona. Nadalje, ovo je ujedno i njihov prvi 6 inčni uređaj kojeg je AliExpress odabrao kao poseban uređaj za njihovu rasprodaju povodom godišnjice ovog webshopa.

Već znamo kako se ovdje radi o uređaju od 6 inča s HD zaslonom i JDI staklom iz Japana, no nismo znali će se stražnja strana uređaja sastojati od aluminijske i metalne legure. Kompleksnim CNC rješenjem, poklopac baterije izgleda mnogo elegantnije i ugodnije za diranje, dok je sam okvir izrađen da bude čim tanji.

Na vrhu stražnje strane uređaja nalazi se kamera, čitač otisaka prstiju i bljeskalica. Zadnja kamera je Micron AR1335, a radi se o 13MP kameri, te se na prednjoj strani nalazi kamera od 5MP. Obje kamere imaju realni broj piksela, dakle bez interpolacija. Što se tiče čitača otisaka prstiju, on ne služi samo za otključavanja uređaja, već nudi i dodatne funkcionalnosti kao što su reprodukcija glazbe jednim dodirom, ili dužim pritiskom možete odabrati između slikanja ili odgovaranja na poziv.

Iako je cijena i dalje nepoznanica, nagađa se kako se neće raditi o visokoj cijeni.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti